Οι ΕΛ-ληνόψυχοι το τερματίσανε!

Όλοι θυμόμαστε την είδηση της δολοφονίας των δύο χρυσαυγιτών σε φαράγγι μεταξύ Καλαμάτας και Καρδαμύλης, τον Αύγουστο του 2014. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την αστυνομία και ως δράστες είχαν συλληφθεί ένας 19χρονος και ένας 18χρονος. Όλοι μάθαμε ότι η αιτία της δολοφονίας ήταν μια παράνομη αγοραπωλησία αναβολικών η οποία στράβωσε. Όλοι; Κι όμως όχι! Το «ergdhmerg.wordpress.com» θα μας αποκαλύψει την αλήθεια που τα εβραιοσιωνιστομασονικοσατανιστοανθελληνικα κέντρα, παράκεντρα και απόκεντρα μας κρύβουν!
Στην αρχή, έπεσε το μάτι μας σε αυτό εδώ:
malak

και αφού συνήλθαμε από τα γέλια (άκου «παιδιά» οι αναβολιασμένοι ναζιστοκάγκουρες), πατήσαμε το «διαβάστε περισσότερα». Μεταφερθήκαμε εδώ:
χωρίς τίτλο

Όπου διαβάσαμε το απίστευτο:
«Τα σημερινά παιδιά, όπως οι δράστες, έχουν το Διαδίκτυο ως δεύτερη φύση τους. Έχουν μεγαλώσει μ’ αυτό. Κι όχι μόνον: γνωρίζουν άριστα πώς να το χρησιμοποιούν ως εργαλείο. Λοιπόν, λέτε πως οι δύο (ίσως καί περισσότεροι) δράστες δεν γνώριζαν ότι στο Διαδίκτυο μπορείς να βρείς ό,τι θέλεις, που να κινείται στα όρια της νομιμότητας (πχ αναβολικά) – καί ίσως ακόμη καί πέραν αυτής; Δεν γνώριζαν πως όλ’ αυτά έρχονται στο σπίτι σου με …αντικαταβολή; (Αρκεί να μην την παρακάνεις τη δουλειά με τις παραγγελίες «δεμάτων» κατ’ οίκον, διότι θα κινήσεις την περιέργεια των εμβάτσων της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος – που κι αυτοί είναι γατόνια στα γκουμπιούτερζ, καί μπορούν ν’ ανιχνεύσουν παραγγελιολήπτες καί παραγγελιοδόχους συλλήβδην.)
Γνώριζαν καί παραγνώριζαν.
Επομένως, καί μ’ όλη τη συμπάθεια προς τους αστυνομικούς, που είναι αναγκασμένοι να συμπληρώνουν τα χαρτιά της υπόθεσης, αυτά τα περί αναβολικών είναι χοντρομαλακίες. Απλούστατα, φαίνεται πως στην ιστορία εμπλέκονται καί ισχυρά άτομα, υπεράνω υποψίας καί …δικαστικού μπαγλαρώματος. Εξ ού καί η ούλτρα αδέξια προσπάθεια συγκάλυψης στα γρήγορα.

Γιατί, όμως;
Κι ενώ ήδη υποψιαζόμουνα διάφορα, ήταν μία φράση της Πολυμήδης, που μ’ έβαλε στα φυτίλια:  Οι μακαρίτες ήταν τα αντίλυτρα, γιά το άνοιγμα του τάφου!
Έ, λοιπόν, το φονικό δεν έγινε γιά αναβολικά καί λοιπές ανοησίες.
Έγινε ως αποτέλεσμα πολέμου αδελφοτήτων.
Μόνο μην περιμένετε πολλές αποκαλύψεις από τους γνωρίζοντες. Τα στόματα θα παραμείνουν κλειστά.
Αλήθεια, τί γνωρίζουμε γιά τις αδελφότητες του ύστερου Βυζαντίου;»

Πραγματικά σας υποσχόμαστε 3 σελίδες γέλιου μέχρι δακρύων. Για να μην απορείτε ποιοι έκαναν ζάπλουτους κάτι τύπους σαν τον Λιακόπουλο και τον Βελόπουλο…
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ:
Το αίνιγμα του τάφου της Αμφίπολης

 

Advertisements
This entry was posted in ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ and tagged , . Bookmark the permalink.

Πες το!

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s